Ön itt van most:Egyházmegyei verseny-eredmények

Egyházmegyei verseny-eredmények


By Laskay Anna - Posted on 23 március 2019

Március 23-án volt Miskolcon az Országos Hit- és Erkölcstan Verseny egyházmegyei fordulója. Az Egri Szervezőlelkészségből bejutott csapatok a következő eredménnyel szerepeltek:

Az egyházközségek versenyében az 5-6. osztályosok között Brunczel András és Cserháti Ákos a 2. helyett szerezte meg, s továbbjutott az országos fordulóba.

Ugyanezen kategória 7-8. osztályosai között a 3. helyen Estók Éva és Girhiny Csenge végzett. Ők szintén továbbjutók.
Géczi Nándor és Hajas Lili Anna 4. lett.

Az egyházi iskolák között a 7-8. osztályosok versenyében 1. helyezettként várja az országos döntőt: Brunczel Borbála és Figeczki Flóra.

A felkészítő - minden esetben - Balázs atya. Munkáját megköszönve gratulálunk minden résztvevőnek és a tovább versenyzőknek sok sikert kívánunk!

Ugyanazon a napon megtartották a XI. Liturgikusének-verseny egyházmegyei fordulóját is. A hittanosaink mindkét csapata első lett!

A II. korcsoportban versenyzett:
Birinyi Dorka, Brunczel Annamária, Girhiny Virág (Egri kántorpalánták)

A III. korcsoportban:
Brunczel Borbála, Girhiny Csenge, Estók Éva, Figeczki Flóra, Brunczel Annamária (Iszon csapat)

A Családi kategória csapata a Brunczel család: Brunczel Annamária, Brunczel Ágota, Brunczel Borbála, Brunczel Andrásné Balogh Mária (Egri Görögkatolikus Szervezőlelkészség).

A felkészítő Demkóné Ács Katalin.

Sok sikert az országos döntőben!

Közelgő események

A Lexikonból

Az a templomi könyv, melyben a vámosról és farizeusról elnevezett vasárnaptól nagyszombatig terjedő időszak énekei találhatók.